top of page

Na vragen van PvdA/GROENLINKS kan bij De Linie medicijnafval nu weer worden ingeleverd


Apotheek De Linie

Door landelijke perikelen kon sinds 1 januari medicijnafval niet meer worden ingeleverd bij de apotheek De Linie. Dat is lastig en zou ertoe kunnen leiden dat het afval in de pedaalemmer verdwijnt of wordt weggespoeld. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Dit is door PvdA/GroenLinks aangekaart bij de verantwoordelijk wethouder Jansen. Hij heeft ervoor gezorgd dat het medicijnafval gewoon weer als vanouds bij de apotheek kan worden ingeleverd. De Gemeente zorgt voor een verantwoorde afvoer van dit materiaal.

Meer over de landelijke perikelen rond de inzameling van medicijnafval vindt u bijvoorbeeld hier: https://www.knmp.nl/downloads/rapport-knmp-medicijnafval-2016.pdf

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page