top of page

Coalitieonderhandelingen Doesburg in afrondende fase


De afgelopen periode hebben de Stadspartij Doesburg, PvdA/ GroenLinks en VVD onder leiding van onze oud waarnemend Burgemeester Gosse Noorderwier gewerkt aan het vormen van een coalitieakkoord op hoofdlijnen.

‘De vorming van het coalitieakkoord gaat op een positieve en constructieve manier en bevindt zich momenteel in een afrondende fase. De drie partijen hebben het volste vertrouwen dat we dit succesvol met elkaar af kunnen ronden.’ aldus de drie fractievoorzitters, David van Someren, Kees van Immerzeel en Martin Korporaal.

Een van de belangrijke punten die we als partijen al overeen gekomen zijn, is dat de portefeuilles van zowel het sociale, als ook het fysieke domein over de drie wethouders verdeeld worden. Met deze verdeling verwachten de partijen dat er positieve synergie effecten zullen ontstaan waar we als Doesburg optimaal van kunnen profiteren.

In de komende drie weken zullen de besprekingen tot afronding worden gebracht, waarbij het streven is om voor eind mei een nieuwe college geïnstalleerd te hebben en de nieuwe wethouders Birgit van Veldhuizen, Peter Bollen en Ellen Mulder-Metselaar vol energie aan de klus kunnen beginnen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page