top of page

PvdA/GROENLINKS: ook mensen zonder auto hebben soms grofvuil


Met de nieuwe stadswerf zijn we er in Doesburg flink op vooruit gegaan. Maar wie op de fiets of met een handkar bijvoorbeeld een oude stoel wil wegbrengen kan bij de nieuwe werf niet terecht. Dat kon bij de 'oude' werf wel!

Hoe zit dat? De nieuwe werf maakt gebruik van een weegbrug. De weegbrug registreert alleen gewichten groter dan 300 kilogram. Dat maakt dat je bij de werf voor grofvuil alleen terecht kan als je met de auto komt.

PvdA/GROENLINKS Doesburg vindt dat -ook als je geen auto hebt- het mogelijk moet zijn om op een legale manier van je grofvuil af te komen. PvdA/GROENLINKS is daarom in overleg gegaan met de verantwoordelijk wethouder Jansen. Deze heeft toegezegd om te kijken of hij hiervoor met een passende oplossing kan komen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page