top of page

PvdA/GROENLINKS: samen sterk voor Doesburg


We zijn verheugd te kunnen melden dat we een flinke stap dichterbij college deelname zijn gekomen. Dat geeft ons de gelegenheid onze ideeën voor onze mooie stad uit te dragen en zo mogelijk te realiseren!

Persbericht (Gemeente Doesburg)

Stadspartij Doesburg, PvdA/GROENLINKS en VVD hebben de intentie uitgesproken om samen een coalitie te vormen voor de komende 4 jaar. Samen hebben deze partijen 9 van de 15 zetels in Doesburg en vormen dus een meerderheid.

'In de periode na de verkiezingen heeft Stadspartij Doesburg het initiatief genomen om met alle partijen in gesprek te gaan om een coalitie te vormen. We vonden het belangrijk om alle partijen te horen, zodat er een goede afweging gemaakt kon worden.' aldus David van Sommeren, fractievoorzitter van de Stadspartij. 'Met de partijen Stadspartij Doesburg, PvdA/GROENLINKS en de VVD denken we een goede en brede basis te hebben om het juiste voor Doesburg en al haar inwoners te doen.'

Komende weken gaan de partijen om tafel met een formateur, om tot een coalitieprogramma te komen. Beoogd wethouders van het komende college zijn Birgit van Veldhuizen, Peter Bollen en Ellen Mulder. Er zal een nieuwe verdeling van de portefeuilles en projecten plaatsvinden voor de aankomende periode.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page