top of page

Doesburgse Zwerfafvalbrigade gaat los!
Zwerfafval: het zorgt voor rommel, schade aan de natuur en een hoop ergernis bij veel mensen. Een groep enthousiaste vrijwilligers willen de ergernis omzetten in iets positiefs en het zwerfafval in Doesburg te lijf gaan. Ze gaan in het najaar van start met de eerste opruimacties.


De gemeente Doesburg heeft toegezegd materiaal beschikbaar te stellen, zoals grijpers, zakken, maar ook een app zodat ze kunnen registeren waar welk afval kan worden gevonden. Dat kan de gemeente weer helpen het zwerfafvalbeleid te verbeteren.


Wil je meedoen om een paar keer per maand samen Doesburg een stukje schoner en mooier te maken? En tegelijkertijd lekker buiten te zijn en nieuwe mensen te leren kennen? Sluit je dan aan bij deze "Doesburgse Zwerfafvalbrigade"!


Wil je je wel aansluiten, maar loop je liever alleen en/of bijvoorbeeld in je eigen straat of wijk: dat kan ook! Zoals gezegd gaat het om vrijwilligerswerk, maar alle kosten die nodig zijn voor het ophalen, registeren en afvoeren van het afval worden betaald door de gemeente.


Ben je enthousiast geworden, mail dan naar: DoesburgseZwerfafvalbrigade@gmail.com


Commentaires


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page